Wing szörf kurzus

4 ÓRÁS WING SZÖRF OKTATÁS TIHANYBAN

wing szörf tanfolyam
 

Mindegy, hogy kezdőnek számítasz a vízisportokban, vagy tapasztalattal rendelkező windszörfös, kite szörfös vagy, a wing szörfözés alapjait könnyűszerrel elsajátíthatod velünk!

A szél erejével és a winggel a SUP deszka új értelmet nyer és eddig ismeretlen élményekhez juthatsz!

Mikor van a wing szörf oktatás?

A kurzusokat előre meghirdetett időpontokban tartjuk. Kérjük érdeklődj emailben!

 info@szorf-oktatas.hu 

Az oktatást kis létszámú csoportokban tartjuk, 2-4 fő részvételével.

Hol VAN A WING SZÖRF OKTATÁS?

Vízisport centerünk a Hotel Club Tihany strandján található, ahol az infrastruktúra (parkolás, öltöző, értékmegőrzés, vízreszállás, stb.) feltételei adottak. Amennyiben a széljárás és irány nem kedvező a kurzus napján a centernél, az oktatást a Tihanyi-félsziget más helyszíneire tesszük át, amiről természetesen előzetesen értesíteni fogunk!

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A wing surf kurzus elméleti és gyakorlati oktatásból áll. A kurzus időtartama 4 óra. Az elméleti részben a legszükségesebb ismereteket sajátíthatod el:

• a felszereléssel kapcsolatos tudnivalókat
• a menetirányokat, manővereket
• a wingkezelés alapjait
• szárazföldi szimulátoros gyakorlatok
• a biztonsági előírásokat

A gyakorlati oktatást a wing kezelés alapjaival kezdjük, először a szárazföldön, majd stabil Red Paddle Co svertes SUP deszkákon a vízen.

Oktatóink még a parton mutatják be a vízen elsajátítandó fogásokat, technikákat, amit együtt gyakorolunk. A tanulás további része a vízen zajlik oktató közreműködésével, az erre a célra kijelölt területen. Mentőmellényt minden tanuló visel, hiszen ez előírás a Balatonon! Hűvösebb időben neoprén ruhát is tudsz bérelni, ha nincsen sajátod. Felszereléseink újak, jó állapotúak. A stabil SUP deszkákon, a különböző méretű wingekkel minden kezdő gyorsan sikerélményre tehet szert.

Mi a wing szörf kurzus célja?

A kezdő 4 órás tanfolyam célja a wing biztonságos kezelése, a sport és az első néhány méter és manőverek megismerése, illetve megtapasztalása a vízen.
Ha az alapokat elsajátítottad, némi gyakorlatra tettél szert, szívesen segítünk a továbbiakban, hogy magasabb szintre lépj, a wing foiling irányába!

Mennyibe kerül a 4 órás kurzus?

A részvételi díj bruttó 60.000.- Ft (27 % Áfával).
Az ár tartalmazza az oktatást és a felszerelés bérleti díját.

Kinek való a wing szörfözés?

Mindenkinek, aki szereti a vízen tölteni az idejét és nyitott egy új vízisport fajtát kipróbálni.

Fontos felhívni a figyelmet, hogy akik már rendelkeznek tapasztalattal a windszörfözésben, végeztek iskolánkban egy szörf tanfolyamot, előnyre tehetnek szert, gyorsabban elsajátíthatják az alapokat!
A wing szörfözés sokkal biztonságosabb, mint a kite szörfözés és könnyebb is megtanulni.

A wing szörfözés alapjában könnyen elsajátítható bárkinek és a wing ideális kiegészítője  a SUP felszereléseknek.

Legfőképp jókedvet és motivációt!

A wingezéshez a felszerelést (wing, SUP, mentőmellény) mi biztosítjuk részedre.

Fürdőruha és törölköző mindenképpen szükséges. A part mentén a vízben kövek vannak. Az esetleges balesetveszély elkerülése miatt nagyon fontos a cipő használata a vízben. Erre a célra egy régi sportcipő, vagy szörf cipő a megfelelő.

wing tanfolyam